Voor zowel kinderen als jeugd is er de voorstelling: ‘God doet ongelofelijke dingen’. Een voorstelling waarin de grootheid van God centraal staat en wat dat voor ons betekend. 

 

Na meerdere malen benaderd te zijn door diverse gemeenten om te het goochelen te combineren met evangelisatie ben ik eind 2017 gaan schrijven aan een voorstelling. Na try-outs in kerken en theaters staat er een voorstelling genaamd: 'God doet ongelofelijke dingen'.

Ik neem de gemeente mee op ontdekkingsreis door de bijbel. We kijken naar hoe God ons bedoeld en gemaakt heeft. We zien hoe wij mensen er soms een zooitje van maken. We gaan zien dat God met ons door gaat en hoe wij uit dankbaarheid onze talenten mogen inzetten tot Zijn eer!

De voorstelling duurt 75 minuten en is gericht op verschillende aspecten van het christelijk geloof. De voorstelling is interactief. Het komt het regelmatig voor dat er mensen naar voren worden gehaald om te helpen op het podium.

 

Technische specificaties

Omdat er tijdens de voorstelling gebruik wordt gemaakt van licht en geluidseffecten is er een opbouwtijd van 3 uur gerekend. Er moet beschikking zijn over krachtstroom of twee aparte groepen van 240 volt.
Een beamer en een scherm dient aanwezig te zijn of door de opdrachtgever geregeld te zijn.

 

Contact

Vul hiernaast je gegevens in en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op!

E-mail: elmarhofstee@gmail.com
Telefoon: 06 121 113 78

KvK-nummer: 70561737
BTW-nummer: NL002200543B64